Categories: Rozhovory

Rozhovor s Pavle Djurdjevicem

Mé celé jméno je Pavle Djurdjevič. Jsem z Banja Luky, to je v Bosně a Hercegovině.
váha 74 kg, výška: 180

Trénoval jsem fotbal, různá bojová umění a nyní se už 4 roky věnuji street workoutu. Vždycky jsem cvičil venku, mé oblíbené místo pro trénink byla vždy příroda, jako např. běh, lezení po skalách a podobně. V 17 letech jsem viděl spoustu videí o street workoutu, tak jsem se rozhodl s tím začít, protože mám rád cvičení kde můžete trénovat držení a  dovednosti těla jako při tomto sportu.

Mé oblíbené cvičení, které umím je human flag a její variace. Ale hlavně hledám cestu k planche a planche držení, což je velmi úchvatné. Nemám striktní tréninkový plán, ale workout dělám denně, jako: trénink shybů, kliků, dřepů, kardio, nebo něco dalšího, co ještě jsem ten týden nedělal. Můj největší sportovní úspěch je, že jsem motivoval spoustu lidí z různých koutů světa, aby začali s tímto sportem. Poté jsem přivedl Bar Brothers do našeho města a uspořádal velký battle pro naše lidi a  budu ho pořádat i následují rok.

Na první soutěži jsem byl myslím před třemi roky, když jsem byl nováčkem trénujícím pouze pár měsíců. Mám nějaké medaile z lokálních soutěží v Chorvatsku, Srbsku a Bosně, také jsem byl na FIBO 2015.

Myslím, že strečink je velmi důležitý a flexibilita hraje velkou roli v tomto sportu.
Jsem zdravotník, ve svém městě jsem studoval medicínu, ale teď žiju ve Vídni, abych se zde naučil německy a také zde pracuji. Také o sobě můžu říct, že jsem youtuber, instagramer a mám své vlastní oblečení v obchodech v EU. Doufám, že jednou to bude velké jméno a stane se to známou sportovní značkou.

Nemůžu se dočkat, až v Česku potkám nové přátele a sejdu se s těmi známými na Street Hard Workout Battle 2016. Jednou už jsem v Česku byl, v Praze a seznámil se s pár přáteli, kteří mě sem pozvali, což je pro mě to velká pocta.
Myslím, že mladí lidé by si měli najít důvod sami pro sebe (ne podle ostatních), proč dělají určité věci. A druzí lidí jim jen mohou být nápomocní a velkou inspirací ke spoustě věcí.

English version


My full name is Pavle Đurđević. I am from Banja Luka, that is in BiH.
Height : 180cm, Weight : 74kg

I trained football, different marshal arts, and now im in street workout for 4 years.

I worked out my whole life somethint, my favourite trainings where in the nature always, like is running or rope climbing, and things like that. And at the age of 17 i saw few videos about street workout so i stardet with it  , cuz i always love it the thought of controling my body and perfoming skils like that.

My favourite move in street workout that i can do is the flag and flag variations. But in general, i find walking in planche and planche holds are something very impressive . My biggest sport succ. I dont have a strict training plan, but i have workout days such it is : pull exercises, push exercises, legs + abs, cardio or something else that i didn’t done that week. Ess is that i motivated a lot of people worldwide to start with this sport, that i bringed Bar Brothers to my city and maked a great contest for my people, and i will do it again this year.

In the contest i guess  is that i was 25th, 3 years ago when i was new in the game and only for few months, the second youngest on the stage in Riga. I have few medals from local championships in Croatia, Serbia, and Bosnia, and i also was on FIBO 2015 .

I think stretching is very important, and flexibility plays a major role in many movements in this sport.

I am a medical worker already, but im also a medical student back home in my city, right now im in Vienna and learning german, cuz i want to work here.

I also can say about myself that im a youtuber, instagramer and i have my sports clothes recently in the eu market. I hope one day i will become a big name in the clothing industry.

I can’t wait to meet new people, and old friends, i was once in Czech Republic, in Prague and i made then few friends, that are inviting me right now and really it’s a honor always to get an invitation like that. I think young people should find reason in themselves why should thay do something, not in others, but yes, others can be helpful and a great inspiration to many.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Bitva mistrů a 38 hodinová cesta za vítězstvím.

Street Hard Workout Battle se přesunul do Žatce na nově postavené hřiště, slavnostně otevřené v…

5 roky ago

Vadym Oleyniik v Žatci!

Výška: 178 Váha: 83kg  Věk: 25 Země: Ukrajina / Ukraine  Město: Odessa Tým: 25/7 gorilla…

5 roky ago

Rozhovor s La Twistem

Street Hard Workout Battle Žatec 2019 má celkem sedm porotců a LaTwist je jedním z…

5 roky ago

Rozhovor s Antoine Lacotte

Ahoj, Antoine, děkuji moc za to, že jsi přijal naše pozvání na náš battle, budeš…

5 roky ago

2019

5 roky ago

This website uses cookies.